Tabăra de Arte Țara Lăpușului, 15-21 august 2011, la Dealu Mare

Ziua buna,

Sunt Asociatia Culturala Acces si, impreuna cu prietenii mei pe care, daca inca nu-i cunosti, sigur ii veti indragi in tabara de la Dealu Mare 2011, punem la cale evenimentul anului: Tabara de Arte Tara Lapusului, Dealu Mare, 15-21 august 2011. Asadar, Asociatia Culturala Acces, Asociatia Modus Vivendi si Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures te invita in tabara!

Daca vrei sa te bucuri de arte la firul ierbii, sa participi la atelierele de creatie, dar si la noptile albe cu muzica, teatru, joc la sura si nelipsitele focuri de tabara, daca ti-e dor sa fii in inima naturii, intr-un spatiu traditional si sa traiesti pe propria piele „o viata de artist” timp de o saptamana, hai cu noi in tabara! Te ajutam sa-ti montezi cortul sau, daca te doare spatele de la dormitul pe jos, iti gasim gazda gratis in sat, te hranim cu bucate traditionale de 3 ori pe zi, iti dam supradoza de arte ca sa ai suficienta energie sa canti noptile alaturi de noi si, desigur, te umplem de nostalgie, sa fim siguri ca revii si la anul.
Vei cunoste obiceiuri din Tara Lapusului si vei avea ocazia sa-ncingi hora la sura, sa te bucuri de natura, vei lega prietenii trainice cu oameni frumosi, vei savura la maxim „viata la tara” si „arta imbinata cu traditia” si… hai mai bine sa te convingi singur cat de misto e!

Tabara se tine la Dealu Mare, vom reveni cu indicatii precise despre cum sa ne gasesti, dar pana atunci poti consulta harta de mai jos. Incepem distractia de Sfanta Maria si nu ne-oprim timp de-o saptamana. Daca vrei sa stii cum a fost in anii trecuti, te invit sa citesti insemnarile de mai jos.

Daca te-am convins sa participi, asta e tot ce trebuie sa faci: trimite un e-mail la adresa asociatia.acces@yahoo.com, scrie-ne doua vorbe despre tine – cum te cheama, de unde vii, cat stai in tabara (noi te invitam sa stai toata saptamana), daca iti aduci cortul si vii insotit sau nu, daca ai vreun talent pe care vrei sa-l impartasesti in tabara si asigura-te ca vei avea la tine 100 lei/persoana cand ne-intalnim la Dealu Mare, o suma modica in schimbul careia vei beneficia de tot luxul vietii la tara: papa bun, activitati artistice, loc de campare si multa voie buna! Nu esti sigur ca vrei sa vii? Mai gandeste-te, dar nu prea mult, caci locurile sunt limitate. Poti sa discuti cu organizatorii, la numerele de telefon 0745 643 698 sau 0733 108 048.
Te astept cu mult drag si voie buna!

Photobucket

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu